Volg ons

LinkedIn

Heeft u een vraag of suggestie, mail ons:

  Ons team

  Annemarleen Boers-Mout

  Partner Spaanse tandartsen

  Annemarleen Boers- Mout heeft een juridische achtergrond en woont en werkt sinds 2006 in Madrid. Zij is sinds 2013 mede-eigenaar van Spaanse Tandartsen. Zij selecteert in Spanje kandidaten op hun tandheelkundige en persoonlijke vaardigheden, organiseert de taaltrainingen en tandheelkundige trainingen en begeleidt de tandartsen bij de verhuizing naar Nederland. Zij spreekt Spaans en een beetje Portugees.

  Telefoon: 0034 671242127

  email: Anne@trabajarenholanda.es

  Henk van Soest (in memoriam)

  Partner Spaanse tandartsen

  De oprichter van Spaanse Tandartsen, Henk van Soest, is op 14 oktober 2021 plotseling overleden. Dit verlies heeft ons allemaal diep geraakt. Onze gedachten zijn bij zijn familie en zijn naasten. We zullen het werk ter nagedachtenis aan hem voortzetten.

  Sabine Caballer

  Hoofddocente Spaanse tandartsen

  Sabine is geboren en getogen in Nederland en woont sinds 2006 met veel plezier in Valencia. Vanaf onze start heeft Sabine tal van Spaanse tandartsen opgeleid in de taal en cultuur en heeft zij hen voorbereid voor de succesvolle overstap naar Nederland. Inmiddels hebben wij een team van docenten door heel Spanje en als coördinator zorgt Sabine ervoor dat alle lessen, zowel presentiëel als online, altijd aan de hoogste eisen voldoen om onze kandidaten perfect voor te bereiden voor het examen en hun carrière in Nederland.

  Yolanda Koevoets

  Recruiter Spaanse tandartsen

  Als recruiter is Yolanda altijd actief op zoek naar geschikte kandidaten voor onze cliënten in Nederland. Yolanda woont en werkt sinds 2005 in Spanje waardoor zij een groot netwerk heeft en de taal en cultuur volledig eigen is. Deze kennis zet zij in om zowel de kandidaten in Spanje als de praktijken in Nederland goed voor te bereiden op de nieuwe samenwerking.

  Website disclaimer Spaanse Tandartsen

  Toepasselijkheid

  Op het bezoek aan en gebruik van de website (www.spaansetandartsen.nl) van Caminos Verdes BV. (hierna te noemen Spaanse Tandartsen) zijn de voorwaarden van deze disclaimer van toepassing. Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de informatie die op deze website wordt geboden, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, wordt u geacht de website niet te bezoeken en informatie die aangeboden wordt via deze website niet te gebruiken. Spaanse Tandartsen wijst u erop dat deze voorwaarden op ieder moment gewijzigd kunnen worden. U wordt daarom geadviseerd regelmatig deze disclaimer te checken.

  Aansprakelijkheid

  De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld, kan Spaanse Tandartsen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de geboden informatie. De geboden informatie kan door Spaanse Tandartsen te allen tijde gewijzigd worden en behoefd geen nadere berichtgeving.

  Spaanse Tandartsen is in geen geval aansprakelijk voor enige schade als gevolg van het gebruik van de website, daaronder begrepen – maar niet beperkt tot – schade ten gevolge van virussen of bugs of de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove schuld aan de zijde van Spaanse tandartsen.

  Spaanse Tandartsen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud of de betrouwbaarheid van websites van derden waarnaar op de website van Spaanse tandartsen met een hyperlink of op een andere manier wordt verwezen.